Produsele achizitionate din magazinul online LDCREATIVE.RO pot fi platite folosind una dintre urmatoarele trei metode:

 

  1. PLATA CU CARDUL ONLINE

 

Poti plati instant, in momentul in care plasezi comanda, folosind cardul bancar, prin intermediul sistemului de plati online Netopia Payments (Mobilpay) sau Euplatesc.ro. Comisionul tau la platile cu cardul online este 0%. Se accepta orice card Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro, cu conditia sa fie valid, sa ai bani in cont si banca ta sa permita platile online cu cardul respectiv.

 

 

 

  1. RAMBURS

 

Vei achita contravaloarea produselor comandate chiar la livrarea acestora de catre agentul companiei de curierat. Unele companii de curierat ofera posibilitatea de a plati cu cardul folosind un POS mobil. Iti recomandam sa folosesti metode de plata cu cardul!

 

  1. TRANSFER BANCAR

 

Poti achita contravaloarea produselor comandate si prin transfer bancar. Comanda ta va rezerva produsele timp de maxim 2 (doua) zile lucratoare, timp in care asteptam incasarea banilor. Livrarea se va face numai dupa confirmarea incasarii in extrasul nostru bancar. Dupa aceste doua zile vei fi contactat pentru re-confirmare comanda, aceasta putand fii anulata sau se poate modifica metoda de plata.

 

Detaliile de plata sunt: BURGHI STORE SRL, Nr. Registrul Comertului J13/188/2023, C.I.F.: 47484608, Cont IBAN RO18BTRLRONCRT0CK3439301, deschis la Banca Transilvania Mentioneaza in detaliile de plata numarul unic al comenzii! Multumim!

 

In aceasta perioada, pentru siguranta tuturor, recomandam sa evitati plata cash/ramburs si sa folositi platile online cu cardul sau transferul bancar!