Buna ziua,

Va atasez mai departe formularul de retur si conditiile acestuia, va rugam sa il cititi cu mare atentie.


Returnarea produselor de catre consumator in maxim 14 zile calendaristice de la data comunicarii retragerii din contract prin completarea formularului de retur de mai jos, trebuie facuta cu aceleasi mijloace cu care au fost si livrate (folosind aceeasi firma de curierat cu care au fost livrate produsele). Burghi Store SRL va trimite curierul sa ridice produsul/produsele, costul returului( 50 lei ) urmand a fi refacturat catre Consumator.
Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, bax, palet, etc.).
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.
Burghi Store SRL va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 30 zile calendaristice) de la data informarii Burghi Store SRLde catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului, cu conditia sa fi primit produsul returnat in termenul legal de 14 zile de la data retragerii din contract anuntata de consumator.
Daca este returnata integral o comanda Burghi Store SRL va returna contravaloarea produselor cu care comanda a fost livrata catre Consumator. Daca a fost un retur partial (doar o parte din produsele dintr-o comanda) atunci Burghi Store SRL va returna doar valoarea produselor returnate.
Rambursarea banilor se va face prin mijloace electronice (refund pe contul de card sau ordin de plata pentru comenzile ce au fost achitate prin ramburs sau transfer bancar).
Clientul intelege ca odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur. Adresa de retur va fi comunicata in urma primirii cererii de retur. Ea poate sa difere functie de furnizorul produsului. Dupa primirea produsului returnat, un specialist va examina integritatea produsului si o va comunica prin email catre Burghi Store SRL
Burghi Store SRL are dreptul de a refuza returul in urmatoarele situatii:
In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit sau numar de serie diferit (SN sau serial number);
In cazul in care cererea de returnare depaseste termenul de 14 zile lucratoare de la data intrarii in posesie a bunului;
In cazul in care se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, respectiv avand toate etichetele intacte impreuna cu toate documentele care au insotit produsul livrat.
Etichetele de identificare ale produsului sau ale ambalajului ori dupa caz, eticheta de retur sunt deteriorate sau lipsesc;
Produsele purtate, spalate sau care miros a parfum;
Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (de ex.: ciorapi, lenjerie intima, suzete, periute de dinti, etc);
Bunuri care sunt, dupa livrare, inseparabil amestecate cu alte elemente;
Daca in comanda livrata existau mai multe produse identice si toate au fost desigilate si folosite.
Dacă se constata ca nu sunt indeplinite conditiile mentionate mai sus, contravaloarea produselor returnate nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre consumator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere a produsului/produselor.

Daca ați plătit transport la primirea inițială a coletului, vom rambursa taxa de transport. Daca ați beneficiat de TRANSPORT GRATUIT se va retine taxa de transport (30 lei).
In cazul in care au trecut cele 24 de ore si nu ni s-a comunicat nici o problema cu privire la produsul primit, consideram ca acesta este conform, iar pentru eventualele retururi va trebui sa suportati taxa de retur de 50 lei.


Continuand cu cererea de retur conditiile au fost acceptate automat.


Va rugam sa ne oferiti urmatoarele detalii:
- Numele si prenumele cu care s-a efectuat comanda & numarul comenzii #0000 exemplu.
- Numele si prenumele titularului de cont
- Contul IBAN si Banca la care este deschis contul ( obligatoriu in valuta RON )
- Motivul returului
- Adresa de retur
- Numar de telefon

O zi frumoasa!


-echipa Burghi Store SRL